Friday, July 3, 2015

ELO

HeiHei!

Alles alles oli üks aasta parim, vingeim üliägedam üritus üldse mis olla saab. Ja selleks on ELO!!! 3 parimat päeva Kurtan Peo- ja Puhkekeskuses. Täielik ülevaade selle kohta mis hakkab meiega toimuma vahetusaastal ning kuidas kõigele reageerida. Igasugused energiserid mis olid lihtsalt AMAZING - Big Fat Pony ja Shark ja Ninja ja Pommirünnak ja veel palju muud.

1. päev 26.06 
Peale varajast hommikust ärkamist kell 5.30 tuli ruttu minna Tallinna bussi peale, mitte Tallinnas elamise miinused. Kristiga (tema blogi saab näha SIIN) sõitsime siis Tallinna, sealt ruttu taksoga Balti jaama, kus said kokku ka kõik ülejäänud vahetusõpilased ja vabatahtlikud. Peale pool tundi loksumist rongiga ja natuke jalutamist jõudsime lõpuks kohale. Esimene asi mida kuulsime oli "Ja nüüd kohe kõik haneritta ja mudima". Seda me tegime kuni jõudisme kõik ära registreeritud ning tubadesse, saime kätte ka YFU mapid kus oli ajakava ning reeglid. Paar energiserit ja kohe kohe töötubadesse. Sellel päeval oli siis veel 5 töötuba
- Kodugrupp, Kultuur, Vahetuskogemus I, Kommunikatsioon ja uuesti Kodugrupp.  Nende vahepeal oli muidugi LÕUNA, KOHVIPAUS ja ÕHTUSÖÖK. Kõige lõpuks olid igasugused mängud ja energiserid. Pocket knife, Big fat pony, toolimäng ja veel palju palju.

2. päev 27.06
Jeee…Ja nüüd äratus kell 8.30 Sinise vilkuri saatel. Ning parim vaatepilt kui terve saal on täis tudukates ja padja näoga olevaid inimesi. Korralikud tantsud ja YFUle omane hommiku võimlemine oli tehtud.   Peale seda kiire hommikusöök ja ruttu tagasi töötubadesse. Selle päeva töötoadeks olid - Vahetuskogemus II, Probleemida lahendamine I, Reeglid, Probleemide lahendamine II, Piirid, Kodugrupp. Sai lahendada igasuguseid case'e ning pidime kirjutama ka igaühe kohta paberi peale esmamulje temast, seal oli veel palju palju huvitavat. Päeva lõpetas Õhtune meelelahutusprogramm, ehk "Papa Pohlak otsib naist", mis oli nii võrd hea, et ilma naermiseta sellest ei pääsenud.

3. päev 28.06
Rahulikum äratus kell 8.45, aga Henri käis ikka ruuporiga ringi ja laulis midagi, mida ma ei mäleta. Sai kiiremalt püsti ja saali minna kus Liisu peaaegu tegigi joogat. Siis tulid Martin ja Henri ja hakkas pihta jälle tõsisiem hommikutants, kus kõik jälle tudukatega üritavad seda järgi teha. Kuna see oli viimane päev oli vähem töötube -  Simulatsioon, Kindlsutus, Reisikorraldus, ELO kokkuvõte & Kiri iseendale. Saime teada pagasi kohta ja kui midagi peaks viltu minema. Kiri iseendale oli aga üks paras pähkel, seda oli võimatu kirjutada, mõtteid ei olnud ülsde. (See kiri läks ümbrikusse ja antakse tagasi alles siis kui me vahetusaastalt tagsi tuleme.) Saime kätte ka YFU Eesti Ellujäämisõpiku. Selle aasta ELO lõpetasid aga selfie'ed ning igasugused muud pildid.
Teiste esmamulje minust


Papa Pohlak ja kõik kandidaadid




Siis kui peakorraldaja ära väsib 
















MEIE!+ tiimarid+korraldajad

Kätrin(USA) ja need pusad








No comments:

Post a Comment