Monday, October 5, 2015

#2

Hei,
Väga loodan et Eestis ja igal pool on korras ja ka minu ümbruses saab kõik korda. Täpsemalt rääkides sellest et siin sajab juba pmts esmaspäevast saati. Kõik mängud jäid ära, ümberringi kõik ulbib, ja majades on vesi.
Nii see nädal mööduski, neljapäeval tuli Alex (vanem host-õde) koos Vince'iga (tema elukaaslane) käisime BBQ'd söömas ja peale seda kõvasti  õpima Anatoomia&Füsioloogiat õppima. Kusjuures nägin Natsumi ära, kellele on Nikki tugiisik.
Reedel. Töö, töö, töö ja pool päeva koolis pühendatakse viimasel ajal ülikoolidesse kandideerimisele sest ma olen Senior ja pean nendes loengutes käima, siin tehtakse kõike et õpilane saaks ülikooli sisse, jagatakse
kõiksuguseid mappe ja lehekülge kus saab scholarship'e, ülikooli tutvustused käivad koolis iga nädal vähemalt 2x. Õudne. Peale kooli ruttu bussi peale. Sidneyga leppisime kokku et hakkame valmistuma Track&Field'iks, vaatame mis sellest välja tuleb (: kas siis ainult kuskl jooksmas käima vms. Koju jõudes nägin et jäätiseauto oli käinud sest keldri külmik oli ülenitäis jäätist ja nii ma pugisin oma jäätiseid seal, nad on lihtsalt parimad, ausalt. Nii ootasin ruttu Nikki ära kuni ta töölt koju tuleb ja läksin esimest korda jõukasse. Liiga palju võimalusi teha seda mida tahad, isegi need masinad mida ma pole enne näinud, kusjuures leidsin seal omale uue lemmiku. Panin ennast sinna kirja ka, sain omale jõuka võtme, ja tehti näost pilti et keegi minu võtmega sinna sisse ei läheks, see jõukas on 24/7 lahti, otses mõttes sa võid sinna öösel minna seal ikka tuli põleb ja muusika käib ja kedagi pole. Õhtu mõnusas BBQ kohas lõpetatud ja kõik jälle mõnusalt paksud.
Laupäeval saime veits varem ülesse sest käisime ComicConil, kõik koomiksi, anime ja selle srnane oli seal, inimesed panid riidesse nagu anime karakterid või koomiksi omad, väga palju joonistusi oli jne Dr. Who, StarWars btw Rebecca leidis mingi mängu mida ta mängis vähemalt 40min ja ta võitis selle. Seal oli ka Walking Dead'i näitlejad, kellega sai pikalt räägitud. Lõunaks suutsime osta cupcake'e. Koju jõudes läksime Nikkiga uuesti poodi, kus ostsin omale proovimiseks kuulsa Eos'e huulepalsami 2dollariga. Tegelikult olime poes äkki 2h?! mul pole õrnaaimugi aga me valisime Halloween'i kostüüme jne õhtu lõpetasime kaardi mänguga mille võitsime Vince'ga koos.

Nii ja lõpuks kõige tähtsama juurde. Kuna kõik need päevad on täiega sadanud ja tuul on kõva ehk 100mph siis kodust välja on keelatud minn. Kuulsin ka esimese raadioteate ära, kus tuleb alguses pikk piiks ja siis hakatakse rääkima et vett on õues juba nii palju ja tuul on juba nii kõva ja õues loigud ja istuge kodus pmts. Pühapaeva hommikul kell ~7 helistas Libby et neil esimene korrus ulbib,  kuna pisike oli meil sest nad tähistasid oma aastapäeva ei pidanud tema pärast muretsema, aga Bob ja Vince läksid neile siis järgi võtsid põhi asjad kaasa ja tulid meile. Sõiduteed ulbivad, tagahoov on loikudes, vesi on sildadel ja teed purunevad sellest kõigest. Kõige selle tõttu jäetakse esmaspäeval kool ära ja võibolla isegi teisipäeval. Nii et pühapäev möödus diivanil lamades, räpsu söödes ja filme vaadates.
















2 comments: